torsdag 10 mars 2011

Måndag 7/3 - Torsdag 10/3

Måndagmorgon kl 8.30 kom städerskan, ja ni har läst rätt nu får någon annan ta hand om städningen....
Det kändes bra, hon ska få lära känna barnen också så jag och Magnus kan gå ut en kväll utan barn.
Magnus var i Oman så barnen och jag åkte till towncenter och åt på Mc Donalds. Handlade en ny baddräkt till Hilda, det slits en del på den varan. När vi körde hem kom barnen med en idé.........att vi skulle ta ett kvällsdopp i poolen och så blev det!

Det var underbart! Lekte haj med barnen, jag var hajen och så råkade Alva sparka mig på långfingret så det var mindre skönt. Liten stukning och svullnad blev resultatet.....
Sen duschade vi där och gick hem i pyjamas.

Onsdagkväll var det föräldrarmöte på svensk skolan och vi blev bjudna på semlor.

Torsdagkväll kom Pernilla, Håkan och deras barn Liam och Elliot hit på grillat. Det var en trevlig kväll med god mat och lite vin....

2 kommentarer:

  1. Heja dig, Johanna, som äntligen fattat att man inte ska slita häcken av sig om man inte måste! Sådana bajstråkiga sysslor som städning är kanske inte vad du ska fylla din tid i Dubai med. Nu kan du istället ta ännu fler dopp i poolen, shoppa bikinis, äta ännu mer grillat och nästa gång... ta mycket vin:) Jag menar du ska ju inte upp och städa nästa dag ändå:))Stor kram!

    PS. Det första som ska hända när jag börjar jobba igen är: städerska! Och jag har bara halva ditt hus:) DS.

    SvaraRadera
  2. Bra att du tagit ditt förnuft till fånga,njut av tillvaron och låt nån annan ta skitgörat.Du gör även en god gärning genom att städerskan får ett jobb.Kram på er!

    SvaraRadera